Pornstars at the highway


frida-og-anneFaktisk eit par dagar sidan eg har skrevet noko no, grunnen er vel eigentleg at eg ikkje har noko å skriva om. Dagane mine består av skule, venna og tv. Da er eigentleg utruleg keisamt til tider. Bortsett frå vener. Det er ikkje det at eg ikkje har noko å gjere på, det er berre det at eg ikkje gidd, eg tar ikkje initativ, eg spør aldri om me skal finne på noko. Bortsett frå i går, då inviterte eg Anne og Tessa (hunden hennar), til å gå tur med meg. Eg merka at no, når det er småkaldt, lyst og berre deilig å gå ute. I hvertfall med ein ven.

No følar eg faktisk at det byrjar å bli lettare å vera på skulen, lettare å gjera lekser og bli motivert til  å faktisk fylgje med, læra noko. I dag etter skulen, fekk eg veta at eg skulle forandra noko på medisinane. Medisinane har vore grunnen til at eg har vore slapp og rett og slett lat. Eg håpar forandringa gjer meg litt meir vaken og opplagd.

No er det faktisk ganske mykje vind ute, kald, men dog deilig. Det er deilig med vind i håret, det er deilig med vind. Eg likar sånt vér. Eg likar eigentleg alle mulige vértypar. Utenom snø og slaps. Men regn, sol, torden, liten storm og sånn. Spesielt torden, eg veit at det er farleg og diverse, men ofte er det berre kjekt, eg har aldri sjølv vorten ramma, så eg er liksom ikkje redd. Eg ser lynet og byrjar å telle til eg høyrer tordenet.

Forresten, eg har funnet ut at silke er utruleg digg å gå med. Eg har funnet to vakre silketoppar på bruktbutikken som me har i bygda, utruleg fine. Eg har óg funnet eit par sko og eit par belter. Skodna var drååpen for store, men dei ser bra ut i skapet. Den som leitar finn. Ein gong så skal eg ta meg tida til å finne nokon bra plater, cdar eller bøker der og. Eg veddar sokkane mine på at eg finn noko bra. Ta turen ned på ein bruktbutikk nær dykk, det andre ikkje likar kan vera ein skatt for deg.

Men eg trur faktisk eg skal gjere noko lekser, sjå Criminal Minds ferdig og stelle meg snart eg!:) Så me snakkas vel. Bildet over er av Anne og Frida, når me var i England på speidartur. Trur dette er på ein kafé i Edinburgh. 🙂

Advertisements

One thought on “Pornstars at the highway

 1. andreakgb seier:

  kult bilde!:P

  digg med lyst ute og deilig å gå ute=)).
  eg har lett ette bøke på bruktbutikken;) men skal ned ein ana dag eg og, sjå meir:P kanskje ei kul veska eller nåke og:Phoho..

  vel..
  xoxo

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s